top of page

Gîte Bousée

Welkom te Gîte Bousée! Wij zijn Elie en Katrien. Als jong koppel uit Gent vonden wij onze droomplek op deze oude boerderij op de top van de heuvel omgeven door bossen.

Als interieurschrijnwerker gaf Elie dit project van begin tot einde vorm. Met oog voor detail en esthetiek toverden we oude stallen om tot een gezellig vakantiehuis. Hierbij gebruikten we hoofdzakelijk natuurlijke materialen en zochten we naar een balans tussen het behoud van authentieke elementen en een eigentijdse toets. 

 

De gîte bestaat uit een open leefruimte, een volledig uitgeruste keuken, een apart toilet, badkamer en drie slaapkamers waarvan een op een open mezzanine. Buiten is er een terras en apart stuk tuin voorzien maar ook in onze privé tuin en boomgaard ben je steeds heel welkom.

 

MEUBELS EN KUNST 

Naast een liefde voor rust en natuur hebben wij een ook een passie voor karaktervolle meubels en kunst van lokale makers. Zowel de grote als kleine meubels en kunst in de gîte zijn te koop. Wanneer een stuk verkocht wordt vullen wij dat weer aan met een nieuwe parel uit onze collectie.

LOCATIEVERHUUR

De gîte wordt ook verhuurd als locatie voor cursussen, workshops, evenementen of andere gelegenheden. 

Œudeghien_28.jpg
bottom of page